Kiknek ajánljuk?
Kereskedők
Milyen megoldásokat kínál a Vectory a kereskedők számára?
 1. Vevőkre szabott engedmény és árrendszer. Ajánlatok, rendelések, vevői és szállítói árlisták naprakész nyilvántartása a határidők, felelősök, feladatok, kapcsolódó dokumentumok kezelésével.
 2. Integrált kis- és/vagy nagykereskedelmi webáruház, amely a vállalatirányítási rendszerrel közös adatbázisra épül és azzal közvetlen adatkapcsolatban áll.
 3. Automatikus beszerzési javaslat, a minimum/optimum készletelőírások, forgási sebesség, szállítási határidők figyelembevételével a megfelelő készletszint fenntartásához.
 4. Átláthatóan és rugalmasan megvalósítható több telephelyes és cégcsoport szintű működés. Korlátlan számú bizonylat, cikk és raktár kezelése.
 5. Teljes részletességű árrés kimutatás akár cikkenként, telephelyenként, számlánként bármely időszakra. Üzletkötői jutalék számítása egyedileg paraméterezhető szempontok alapján.
Vállalatirányítási rendszer kereskedő cégeknek
Szolgáltatók
Milyen megoldásokat kínál a Vectory a szolgáltatók számára?
 1. Feladatok kezelése határidők és felelősök kijelölésével, illetve meghatározott szabályok alapján a rendszer által automatikusan generált feladatok. Figyelmeztető üzenet a határidők lejáratáról e-mail értesítés formájában.
 2. Ügyfelekkel kapcsolatos információk részletes nyilvántartása, események tervezése a CRM rendszerben.
 3. Az ajánlatok, rendelések, vevői és szállítói árlisták naprakész nyilvántartása a kapcsolódó dokumentumok kezelésével.
 4. Szerviz tevékenység támogatása, ügyfél és garanciális munkalapok kezelése, és ezekhez tartozó készletek és számlák pontos nyilvántartása.
 5. Ügyfél- és értékesítési statisztikák. Minden egyes szolgáltatáshoz egyértelműen hozzáköthetők a vonatkozó kiadások (saját és alvállalkozói) és bevételek. Nyereséges az adott szolgáltatás? Melyek a legjobban profitáló szolgáltatásaink?
Vállalatirányítási rendszer szolgáltató cégeknek
Gyártók
Milyen megoldásokat kínál a Vectory a gyártók számára?
 1. Gyártás, összeszerelés és szétbontás támogatása tetszőleges számú és mélységű normajegyzék és alternatív normák alapján
 2. Anyagszükséglet számítása, szállítói rendelési javaslat készítése a hiányzó alapanyagokra, kalkulálva az aktuális készletszint illetve a meghatározott minimális és optimális készletmennyiség alapján.
 3. Gyártás állapotának nyomon követése, befejezetlen termelés értékének kimutatása, félkész termékek nyilvántartása.
 4. Gyártási azonosítók (sarzs, LOT, batch szám) kezelése és nyilvántartása
 5. Automatikus készletmozgási bizonylatok létrehozása, pontos készletérték meghatározása FIFO vagy átlagár számítás alapján. Gyártási önköltség számítása
Vállalatirányítási rendszer gyártó cégeknek
Nyomdák
Milyen megoldásokat kínál a Vectory a nyomdák számára?
 1. Nyomdaspecifikus kalkulációs rendszer tekercses és íves termékek gyártására, valamint géptörzs, műveleti törzs kezelése: Extrudálás, Nyomás, Konfekcionálás, Kasírozás, Sorszámozás, Bobinázás, Elővágás, Utóvágás, Hajtogatás, Hasítás, Perforálás, Braille nyomás.
 2. Árajánlatadás és gyártás előkészítés támogatása, előkalkulációk készítése alternatív mennyiségekre is. Műveletek alapján a kész termékre egységár és önköltségi ár kalkulációja.
 3. Hierarchikus törzstáska és munkatáska nyilvántartás. Alapanyagok nyilvántartása, beszerzési javaslatok.
 4. Termelésirányítási funkciók: termelés tervezés gépenként, kapacitás számítás és műszak tervek készítése. Gépmesterek és dolgozók számára kialakított speciális felület a gyártási munkafolyamatok rögzítéséhez.
 5. Normarendszer és készletek kezelése, valamint utókalkulációk és kimutatások készítése.
Vállalatirányítási rendszer nyomda cégeknek
Projekt cégek
Milyen megoldásokat kínál a Vectory a projekt alapon működő cégek számára?
 1. Projektek, alprojektek és az ezekhez kapcsolódó adatok és bizonylatok egységes kezelése: pl. ajánlatok, rendelések, számlák, feladatok, készlet és gyártási információk, ügyféladatok, CRM események.
 2. Már az árajánlatkészítés szakaszában rögzíthető információk: pl. ajánlatok, tervek, bejegyzések. Árbevételi és költségtervek készítése projektekre és akár alprojektre bontva. Garanciális visszatartások kezelése.
 3. Minden bizonylat közvetlenül indítható a projekt modul felületéről, így azok automatikusan az adott projekthez kapcsolódnak. Lehetőség van az üzletágak szerinti projektcsoportosításra is.
 4. Projektenkénti készletkezelés: külön raktár hozható létre egy-egy projektre, amely a teljes készlettől elkülönítve kezelhető. Ezzel könnyedén átlátható az adott projekthez kapcsolódóan, hogy pl. van-e hiány, melyek a megmaradó tételek.
 5. Futó projektek menet közbeni értékelésének lehetősége. A programban naprakészen, egy felületen láthatók a terv és tény adatok, így könnyedén összehasonlítóak a projekthez tartozó értékek. Az alprojektek külön is mérhetők.
Vállalatirányítási rendszer projekt alapon működő cégeknek

Széles modulkínálat

Készletgazdálkodás és logisztika
Beszerzés és értékesítés
Pénzügy és számvitel
Projektmenedzsment
Kontrolling
Iparági megoldások
Speciális modulok
Iroda-automatizálás
Webáruház