Cégünkről
 • Cégünkről

  A Vector Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Több mint 30 éve foglalkozunk vállalatirányítási rendszer fejlesztéssel. Legfőbb célkitűzésünk, hogy Ügyfeleink elvárásainak a legmagasabb színvonalon tudjunk megfelelni. Ennek megfelelően nem csak Vectory rendszerünket fejlesztjük, hanem kiemelt figyelmet fordítunk szakembereink folyamatos képzésére is. A Vectory Vállalatirányítási Rendszert ma már több mint 500 partnerünk 14.000 felhasználója alkalmazza, mi pedig 32 fős dedikált fejlesztői csapattal, 18 fő szakértő tanácsadóval támogatjuk ügyviteli folyamataikat.

 • Cégtörténet

  Cégünket 1989-ben, a rendszerváltás évében alapította Szalontai Zoltán és felesége, Szalontainé Sipos Anna először divízióként, majd 1991-től már önálló cégként. Mindketten programozó matematikusként végeztek az ELTE-n, és azt a célt tűzték magunk elé, hogy a szoftverfejlesztői szakmában iránytűként mutassák az utat. Ennek megfelelően választották ki cégnevünket is, amely a matematikai vektor szóból ered. Ismerje meg bővebben a Vector történetét!

 • Minőség

  Munkánk során a legfontosabb feladatunk, hogy több száz ügyfelünk számára minőségi szoftverterméket és kapcsolódó szolgáltatást nyújtsunk. Termékeink fejlesztése során kiemelt figyelmet szentelünk ügyfeleink visszajelzéseinek. A kiemelkedő minőség és ügyfeleink elégedettsége együttesen biztosítja, hogy cégünk több mint 30 éve sikeresen működik a hazai vállalatirányítási rendszerek piacán.

  Tanúsítványok:

30 év
500+ Partner
14,000+ Felhasználó
32 Fejlesztő
18 Tanácsadó