VAPP
VAPP – Vector Mobil App

Ma már nem elegendő, ha egy alkalmazás a felhasználók számára csak számítógépen hozzáférhető. A hatékony munkavégzéshez szükséges, hogy az információk bárhol, bármikor, biztonságosan rendelkezésre álljanak.

VAPP alkalmazásunkkal már okostelefonról (iPhone, Android) is elérhető a Vectory Vállalatirányítási Rendszer számos funkciója.

Alkalmazásunk moduláris felépítésű: a BI, OFFICE, BIZZ és SYS modulok széleskörű funkcionalitással támogatják a felhasználók tevékenységét. Próbálja ki Ön is a VAPP tudását!

 1. Modern felépítés

  A VAPP könnyen kezelhető funkciókkal és ergonomikus, felhasználóbarát felépítéssel rendelkezik, így az alkalmazás egyszerűen átlátható és használata gyorsan elsajátítható.

 2. Biztonság

  Az alkalmazáson keresztül futó minden adat szoftveresen kódolva van és egy titkosított HTTPS csatornán halad keresztül, így maximális biztonságban tudhatja bizalmas üzleti információit.

 3. Testreszabhatóság

  Az applikáció lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy saját igényeik szerinti felületeket alakítsanak ki. Többek között meghatározhatják a képernyők felépítését, a menüsáv tartalmát és a belépést követő kezdő képernyőt.

 4. Jogosultságkezelés

  Személyenként beállítható, hogy az alkalmazáson belül mely felhasználó milyen jogosultságokkal rendelkezzen. Szabályozható a modulok és egyes funkciók elérhetősége, az adatok rögzítésének és törlésének jogosultsága.

A VAPP alkalmazásunkkal már okostelefonról is elérhető a Vectory Vállalatirányítási Rendszer számos funkciója
A VAPP BI modul segítségével a kontrolling kimutatások a mobilon is elérhetők

VAPP BI

A VAPP BI modul segítségével mindig a legfrissebb adatok érhetőek el a cég legfontosabb paramétereiről, így szükség esetén azonnali intézkedésekre, döntésekre van lehetőség.

Tetszőleges elrendezésű és darabszámú Dashboard (irányítópult) alakítható ki, amelyeken a Vectory programba épített lekérdezések, illetve a Kontrolling modulban létrehozott egyéni lekérdezések eredményei jeleníthetők meg. Ilyen kimutatás lehet például az ügyfél előző évi forgalma, kintlévőségei, vagy a szállítókénti beszerzési érték.

VAPP OFFICE

A VAPP OFFICE alkalmazása nagyfokú rugalmasságot biztosít a felhasználók számára, hiszen bárhonnan könnyedén elvégezhetik az alábbi tevékenységek bármelyikét:

 • Feladatok menedzselése fájlcsatolási lehetőséggel
 • Szállító számlák és iratok igazolása, elutasítás esetén feladatrögzítéssel
 • Szállítólevelek igazolása akár mobil eszközön történő aláírással
A VAPP OFFICE alkalmazással a feladatok mobiltelefonon is kezelhetők és akár a szállítói számlák igazolására is lehetőség van.
VAPP BIZZ: rendelések rögzítése és CRM a mobil applikáción keresztül

VAPP BIZZ

Az értékesítési folyamatok támogatásához az applikáción keresztül elérhetővé tettük az új rendelések rögzítésének, valamint módosításának lehetőségét. Emellett a modult alkalmazva CRM bejegyzések is létrehozhatók, amelyekhez elérhető a fájlcsatolási funkció. Az üzletkötők így már nem csak a Cikk- és Ügyféltörzs adataira láthatnak rá, de rögzíthetik a partnereikkel kapcsolatos eseményeket és az új vevői rendeléseket is. Emellett az összeszedési lista kitöltése, összeszedési feladat elvégzése, valamint a készletbizonylatok megtekintése is elérhető az applikáción keresztül.

VAPP SYS

A rendszergazdai tevékenységek támogatására jött létre a VAPP SYS modul, amely lehetőséget biztosít számos Vectory paraméter távoli menedzselésére. Az általános beállításokon túl, az alkalmazással kezelhetők a globális és személyes rendszerparaméterek, valamint a zárások is a főkönyv, készlet és áfaidőszak vonatkozásában. További elérhető funkciók a naplóbejegyzések megtekinthetősége kategóriák szerint, valamint a Cikk-, az Ügyfél- és a Személycsoportokba történő ki- és besorolás.

VAPP SYS mobil applikáció a rendszergazdai tevékenységek támogatására jött létre.
Kiemelt funkciók

Ismerje meg alkalmazásunk további funkcióit, amelyek bármely modul használata esetén elérhetőek a felhasználók számára:

 • Kártyás nézetek testreszabása
 • Részletes keresés
 • Törzsadatok
 • Hitelkeret és Ügyfélkategória
 • Dinamikus mezők megjelenítése
Kártyás nézetek testreszabása a VAPP üzleti applikációban Részletes keresés a VAPP üzleti applikációban A VAPP mobil applikációban elérhetőek a vállalatirányítási rendszerben tárolt törzsadatok A VAPP mobil applikációban lehetőség van a hitelkeret és az Ügyfélkategória módosítására is. A VAPP mobil applikáció dinamikus mezők megjelenítésére nyújt lehetőséget.