Vectory Vállalatirányítási Rendszer
Vectory
A Vectory egy integrált vállalatirányítási és ügyviteli rendszer, mely kifejezetten hazai vállalatok folyamatait támogatja. A rendszer egyik előnye, hogy tökéletesen egyénre szabható, széleskörű modulkínálattal és rugalmas paraméterezési lehetőségekkel rendelkezik. Ezen felül a bevezetéstől kezdve folyamatos terméktámogatást biztosítunk, hogy Önnek csak az üzletre kelljen koncentrálnia.
 1. Folyamatos fejlődés

  Ügyfeleink számára mindig a legfrissebb jogszabályoknak megfelelő működést biztosítjuk, és egyéni igényeiknek megfelelő funkciókat is fejlesztünk. Követjük az informatikai és piaci trendeket, újításainkat pedig a Vectory rendszer legfrissebb verziójában tesszük elérhetővé.

 2. Egyszeri adatbevitel, egységes adatok

  A Vectory Vállalatirányítási Rendszer moduljai egymással összekapcsoltan működnek. Így az adatokat elegendő egyszer rögzíteni ahhoz, hogy azok a teljes rendszerben és más felhasználók számára is elérhetővé váljanak.

 3. Felhasználóbarát kialakítás

  A logikus felépítésnek és könnyen kezelhető képernyőknek köszönhetően rövid idő alatt elsajátítható a Vectory rendszer használata. A gyors és eredményes szoftverbevezetés megvalósításában valamint az éles használat során mindvégig szakértő segítséget nyújtunk Önnek.

 4. Jogosultságkezelés és naplózás

  A Vectory program teljes platformján szabályozható, hogy melyik felhasználó milyen információkhoz férhet hozzá. Emellett lehetőség van a műveletek naplózására is, így teljes mértékben visszakereshető és ellenőrizhető a felhasználók tevékenysége

Vectory Vállalatirányítási Rendszer a hazai vállalatok számára.
Kiknek ajánljuk?

Iparágakra szabott megoldásokat nyújtunk különböző profilú vállalkozások számára.

Tudjon meg többet
Modulok

Fedezze fel széleskörű modulkínálatunkat, és válasszon cége igényeinek megfelelően!

Tudjon meg többet