Impresszum

Cégnév: Vector Üzleti Információs Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Rövid név: Vector Kft.

Székhely/telephely: 6000 Kecskemét, Sörház u. 7.

Adószám: 10574807-2-03

Cégjegyzékszám: 03-09-100666

Bejegyző bíróság: Bács-Kiskun megyei Bíróság, Cégbíróság, Kecskemét

E-mail: ertekesites@vector.hu

Tárhelyszolgáltató: Vector Üzleti Információs Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Adatkezelési tájékoztatónk itt olvasható

Szerzői jogok

A www.vector.hu weboldal teljes terjedelmében a Vector Üzleti Információs Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll, az oldalon megtalálható adatok, információk kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki.

A weboldal egészének vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos. Nem tartozik ezen tilalom alá a weboldal vagy annak egy részének a sajtóról szóló 1986. évi II. törvényben meghatározott sajtó által az ugyanezen törvény szerinti sajtótermék nyilvános közlése céljából történő felhasználása.

A portálon található képek, fotók, videók és azok elrendezése is az oldal üzemeltetőjének kizárólagos tulajdona vagy kizárólagos használatában áll, melyek szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, azok kizárólag saját felhasználás céljából használhatók, menthetők el és nyomtathatók ki. A weboldalon található fotók, képek, videók másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi fogalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A www.vector.hu domain név szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a portált üzemeltető Vector Üzleti Információs Fejlesztő, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.