Vector Akadémia

Csoportos oktatások és konzultációk

A Vector Akadémia keretében ügyfeleink részére rendszeresen szervezünk képzéseket egy-egy programterülethez vagy folyamathoz kapcsolódóan.

Célunk, hogy olyan tudással rendelkezzen minden Vectory felhasználó, amely segítségével könnyedén és gyorsan elvégezheti mindennapi feladatait.

Miért érdemes a csoportos konzultációt választani?
  1. Szakértői tudás

    Az alkalmak során szakértő kollégáinktól, gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg az adott területhez kapcsolódó funkciókat és azonnal választ kaphatnak a felmerülő kérdéseikre is.

  2. Rugalmas oktatási forma
    A résztvevők online formában, akár otthonról is bekapcsolódhatnak az oktatásokba és konzultációkba. A regisztrációt követően egy linket küldünk számukra, amelyen keresztül külön program telepítése nélkül, könnyedén csatlakozhatnak az előadáshoz.
  3. Költséghatékony
    A csoportos konzultációk részvételi díja jóval kedvezőbb, mint az ugyanennyi időtartamú egyéni oktatás költsége, de nem csak ezért éri meg részt venni a közös konzultációkon. A résztvevők szabadon kérdezhetnek a témához kapcsolódóan, és így olyan információt és bevált megoldást hallhatnak egymástól, amelyeket ők is alkalmazhatnak működésük hatékonyabbá tételéhez.