Beszerzés és értékesítés
 1. CRM
  Ügyfelekkel kapcsolatos információk, események és ezekhez kapcsolódó dokumentumok nyilvántartása. Ügyfelekhez kötődő feladatok kezelése.
 2. Ajánlat/rendelés
  Vevőkre szabott engedmény és árrendszer alapján ajánlatkészítés, ajánlatok nyilvántartása, kezelése. Rendelések teljesítéséhez szükséges folyamatos, valós idejű készletelemzés. Automatikus rendelési javaslatok minimum/optimum készletelőírások, forgási sebesség, szállítási határidők alapján.
 3. Vevőszámla
  Forintos és devizás belföldi vevő, export, jóváíró és stornó számla készítése, számlák nyilvántartása. Rendelések és szállítólevelek likvidálása. Csoportos számlázás, számlaismétlés, pénzügyi ütemezés kezelése.
 4. Szállítói számla
  Forintos és devizás belföldi szállító, import, jóváíró és stornó számla iktatása, igazoltatása, nyilvántartása. Rendelések és szállítólevelek likvidálása, pénzügyi ütemezés kezelése.
 5. Árképzés
  Cikkhez/szolgáltatáshoz tetszőleges számú ár rögzítése, vevőkhöz kapcsolt árlistákba szervezése. Múltbeli, jelenleg érvényes, illetve jövőben érvénybe lépő árak nyilvántartása, kezelése. Szállítói árváltoztatás vagy árfolyamváltozás hatásának átvezetése, árak tömeges, automatikus képzése.
 6. Kassza
  A Vectory rendszer kiskereskedelmi értékesítést támogató felülete. Nyugta, számla, szállítólevél előállítása, termékazonosítás, utalványok, visszáruk kezelése.
 7. Elektronikus számla
  Vevő számlák elektronikus úton történő továbbítása PDF és XML formátumban. A számla küldésekor automatikusan létrejön egy PDF-be ágyazott NAV által előírt formátumú XML fájl, amely a vevő számára kerül eljuttatásra.
 8. Jutalék
  Üzletkötői, területi képviselői jutalék számítása beállított vállalat-specifikus paraméterek alapján. Rugalmas, értékesítést ösztönző elszámolási rendszer, amely támogatja a meghatározott rendszerességű (éves, féléves, negyedéves, havi, heti) jutalék kifizetést.
 9. Pontgyűjtő
  Vásárlói pontgyűjtő akció szervezése. Megvásárolt cikkhez vagy számla végösszeghez pontok rendelhetőek, amelyeket a meghatározott vevőcsoportok gyűjthetnek, és egy későbbi vásárláskor kedvezményre vagy ajándéktárgyra válthatnak.
 10. Reklamációkezelés
  A Vectory funkcióival könnyedén nyomon követhető az ügyfélpanaszokhoz és a termékekhez kötődő reklamációkezelés teljes folyamata. Nyomtatványsablonok kialakítása, panaszokhoz kötődő jegyzőkönyvek nyilvántartása. Feladatkiosztási lehetőség a végrehajtó személyek számára, határidők nyomon követése.
 11. Szállításszervezés
  Az élő vevői- és szállítói rendelésállomány, a kiszállításra váró szállítólevelek és számlák mögötti áruk csoportosítása, a szállítási feladatok előzetes tervezése és végleges összeállítása, járművek kihasználásának fokozása, a szállítási költségek optimalizálása.
 12. EKÁER
  A szállítói megrendelések, szállítólevelek és számlák adatait felhasználva a Vectory kapcsolódik az EKÁER rendszerhez. A NAV webes felületén a fuvar és a szállítmány adatainak kézi felvitele helyett a Vectory által generált fájl az adott szállítmányról minden szükséges adatot automatikusan feltölt.
 13. ADR
  Veszélyes árukhoz kötődő információk cikkekhez kötött nyilvántartására, s ezek segítségével speciális nyomtatványok előállítására.
 14. Bónusz
  Vevőkkel kötött megállapodás alapján másodlagos kereskedelmi elszámolások (bónuszok, visszatérítések, forgalmi jutalékok) tervezése, elszámolása, hatásuk kimutatása az értékesítési folyamatokra, a nyereségességre.
 15. Felvásárlás
  Mezőgazdasági felvásárlást végző cégek számára kialakított funkciók a felvásárlási jegyek készítéséhez és nyilvántartásához kapcsolódóan.
 16. OCR szállítói számla import
  A pdf formátumú szállítói számlák fejléc adatai automatikusan beimportálása a Vectory rendszerbe az OCR (optikai karakterfelismerő) programokhoz kifejlesztett integráció segítségével.
 • Készletgazdálkodás és logisztika
 • Beszerzés és értékesítés
 • Pénzügy számvitel
 • Projektmenedzsment
 • Kontrolling
 • Iparági megoldások
 • Speciális modulok
 • Iroda-automatizálás
 • Webáruház