Speciális modulok
 1. EDI
  Vevői megrendelések fogadása és vevőszámlák küldése automatikusan, EDI szabványnak (Electronic Data Interchange – elektronikus adatcsere) megfelelően.
 2. E-mail küldő
  Különféle eseményekről automatikus e-mail értesítések küldésének lehetősége egy címzett vagy címzettcsoport számára. Pl. szállítói számla igazolás, feladat kiosztás, fizetési emlékeztető, rendelés állapot változás, stb.
 3. PartnerControl integráció
  A Dun & Bradstreet PartnerControl rendszeréből egy gombnyomással lekérhetőek és rögzíthetőek a naprakész cégadatok a Vectory ügyféltörzsébe. A céginformációs szolgáltatással ellenőrizhetők a cégek (Kft., Bt., Nyrt., Zrt.) és az elsődleges cégadatok mellett megmutatja, hogy fizetőképes-e a partner és mekkora hitelkeret engedélyezhető számára, valamint kik a biztonságos, megbízható partnerek és kikkel kockázatosabb szerződni.
 4. Testreszabás
  Munkaablakok testreszabási lehetősége különböző típusú új adatmezők létrehozásával, a meglévők áthelyezésével, láthatóságának vagy szerkeszthetőségnek megszüntetésével. Személyre szabott képernyőmegjelenés alakítható ki az adatmezők méretének, háttérszínének, a betűk méretének megváltoztatásával.
 5. Cégcsoporton belüli adatcsere
  Egy cégcsoporton belüli cégek számára közös központosított törzsadatok alkalmazásának lehetősége (cikktörzs, ügyféltörzs, ár és kedvezménytörzs). Rendelések, számlák, szállítólevelek ezen cégek közötti automatikus küldése és fogadása.
 6. Intrastat
  Intrastat információk kezelése és a jelentések elkészítésének támogatása. Vámtarifaszámok ellenőrzése. EU tagállamokba, vagy tagállamokból történő termékmozgások nyomon követése
 7. Környezetvédelmi termékdíj
  Környezetvédelmi termékdíj köteles termékek nyilvántartása. Import beszerzéshez vagy értékesítéshez kapcsolódó termékdíj kiszámítása meghatározott képlet alapján. Termékdíj bizonylatokon történő feltüntetése és kimutatásának támogatása.
 8. Kenőanyag jövedék nyilvántartó
  A jövedéki adózás szabályai szerinti számlázás és készletkezelés támogatása a kenőanyag termékeknél. Jövedéki engedéllyel rendelkező ügyfelek nyilvántartása (vevőnyilvántartás). Működési engedélyszám, jövedéki engedélyszám kezelése. Vevőszámlán és készletbizonylaton a szükséges adatok feltüntetése. Jövedéki kimutatások, belföldi ill. közösségi kereskedelem, 5l/5kg-nál nagyobb kiszerelés. Elektronikus jövedéki adatszolgáltatás támogatása.
 9. Adatimportálás
  Új adatok feltöltése XLS, TXT és CSV fájlformátumokból vagy meglévő adatok frissítési lehetősége a Vectory különböző ügyviteli, kereskedelmi moduljaiban, törzsadatállományában Pl. cikktörzs, ügyféltörzs, CRM nyilvántartás, engedmény törzs, személy törzs, tárolóhely törzs. Az adatimportálás funkció segíti többek között a termékek tömeges újraárazását, cikktulajdonságok, idegen elnevezések feltöltését, cikkcsoportok kezelését, korábbi árfolyamok utólagos feltöltését
 10. Vectory – Vectory adatkapcsolat
  Vectory-val rendelkező és üzleti kapcsolatban álló cégek egymás között rendeléseket küldhetnek és fogadhatnak online webszerviz kapcsolattal és közösen alkalmazott cikkazonosítók használatával. Az egyik cégnél létrejött Szállítói rendelés a másik cégnél Vevői rendelésként rögzül, és ez az automatizmus akár fordított irányba is megvalósítható.
 11. Interfész
  Online adatkapcsolat a Vectory és egy Vectorytól független külső rendszer között. A modul telepítésével lehetőség nyílik arra, hogy Vectory-tól független külső rendszerek kapcsolódni tudjanak a Vectory rendszerben tárolt adatokhoz.
 • Készletgazdálkodás és logisztika
 • Beszerzés és értékesítés
 • Pénzügy számvitel
 • Projektmenedzsment
 • Kontrolling
 • Iparági megoldások
 • Speciális modulok
 • Iroda-automatizálás
 • Webáruház