Webáruház
Vectory és webáruház adatkapcsolat

A webáruházunk és a Vectory Vállalatirányítási Rendszer összeköttetésben van egymással, azaz automatikusan frissülnek az adattartalmak.

Egyszerű adatrögzítés és karbantartás

A Webáruház a Vectory adatbázisából nyeri az adatokat, így a termékek és ügyfelek adatait elegendő csak egyetlen rendszerben rögzíteni és karbantartani.

Összehangolt értékesítési csatornák

Az online értékesítés során ügyfeleinek ugyanazokat a személyre szabott árakat, kedvezményeket, feltételeket és információkat biztosíthatja, mint személyes vásárlás esetén.

Folyamatos szakmai támogatás

Dedikált támogatói csapat áll rendelkezésére, akik nem csak a webáruház elindításakor, hanem az üzemeltetés során mindvégig szakmai támogatást nyújtanak.

 1. Reszponzív kialakítás
  A webáruház egységes arculatot és optimális megjelenést biztosít minden felületen, legyen szó PC, tablet vagy mobil eszközről.
 2. Webáruház design
  Online értékesítési felületének kialakításához választhat webshop sablonjaink közül, vagy dönthet egyedi design mellett, amelyet webáruházára illesztünk.
 3. Felhasználói élmény
  A webáruház funkcionális felépítése és esztétikai kialakítása/modern desingja együttesen gondoskodik arról, hogy minden látogató magas szintű felhasználói élményben részesüljön.
 4. Fejlesztés
  Folyamatosan figyeljük a legújabb trendeket, és ennek megfelelően bővítjük új funkciókkal és lehetőségekkel a webáruház tudását.
Integrált webáruház a Vectory Vállalatirányítási Rendszer részeként
Standard webáruház B2B

Nagykereskedelmi partnerek számára biztosított webalapú, regisztrációhoz kötött megrendelői felület.

Business webáruház B2B+

Nagykereskedelmi partnerek számára biztosított webalapú megrendelői felület bővített funkcionalitással és webadminisztrációs felülettel.

Pro webáruház B2B és B2C

Fogyasztók és nagykereskedelmi partnerek számára kialakított teljes körű webáruház és weboldal megoldás.

Vectory rendszerhez integrált webáruház referenciái
Referenciák

Több mint 100 ügyfelünk választotta már webáruház modulunkat. Tekintse meg referenciánkat!

Megnézem