MINŐSÉGPOLITIKA

A VECTOR Kft. felhasználóbarát egyedi és típusszoftvereket készít ügyviteli és iroda-automatizálási területre. A Microsoft SQL Server adatbázis-kezelőjének az ügyvitel területén történő alkalmazásában már első hazai megjelenése óta úttörő szerepet vállaltunk.
Társaságunk az integrált ügyviteli rendszerek fejlesztésének területén a hazai élmezőnybe számít, szoftvereink szakmai és felhasználói körökben egyaránt ismertek és elismertek. Az elért eredmények megtartása és a további fejlődés biztosítása érdekében bevezetésre és alkalmazásra került az ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer, amely kialakításánál a következő alapelvek kerültek figyelembevételre.

A társaság vezetése elkötelezte magát a fenti elvek betartása, gyakorlati megvalósítása iránt, és ezt minden munkatársunktól is elvárjuk. Ennek biztosítása érdekében alkalmazni kell a minőségirányítási dokumentumokban előírtakat, valamint a folyamatos fejlesztés támogatására időszakosan konkrét minőségcélokat is megfogalmazunk.