Kapcsolat

EGYEDI DESIGN ÉS ARCULATTERVEZÉS

 

Ismerje meg az egyedi webáruház design előnyeit!

Bizalmat ébreszt

A bizalom az online vásárlás alapja. Egy profi design bizalmat ébreszt és minőséget sugall, így az érdeklődők hamar vásárlóvá válhatnak. Fontos, hogy oldala látogatói megbízhatónak érezzék a vásárlói környezetet, és hitelesnek tartsák a termékekről szóló adatokat.

Növeli a konverziós rátát

Vásárlói nagyobb örömmel fogják használni webáruházát, ha az a kinézetében és funkcionalitásában is megfelel elvárásaiknak. Az egyedi célcsoport és termékkör igényeihez igazított design növeli a konverziós rátát, így növeli bevételeit is.

Visszatérő vásárlókat eredményez

Szeretne előnybe kerülni versenytársaihoz képest? Egy egyedi designnal rendelkező webáruház jobban megmarad a vevők fejében, így aki egyszer már Önnél vásárolt, valószínű újból Önt választja. Ez a siker igazi kulcsa, mert így biztosítható a stabil pénzáramlás.

 

Szolgáltatásaink

Webáruházának egyedi külsőt varázsolunk és megtervezzük cége új arculatának minden vizuális elemét

 

RESZPONZÍV WEBOLDAL DESIGN

Egy professzionális egyedi webáruházzal megnövelheti vállalkozása imázsát, mert egy jól kialakított stílusos weboldal márkát és bizalmat épít. Olyan webáruházat ajánlunk Önnek, amely nem csak PC nézetbe, de mobilon és tableten is egyaránt illeszkedik az adott képernyőmérethez. Használja ki az egyedi és reszponzív megjelenés nyújtotta előnyöket, és tűnjön ki versenytársai közül!

 

UX OPTIMALIZÁCIÓ

User experiencenek, vagyis felhasználói élménynek nevezzük azt az érzést, ami a felhasználókban alakul ki egy webáruház használatakor. A UX optimalizáció leegyszerűsítve azt jelenti, hogy egy olyan weboldal létrehozásra törekszünk, amelyet szeretni fognak a felhasználók. A weboldala akkor fogja elérni a céljait, legyen szó kapcsolatfelvételről vagy online vásárlásról, ha az minden sallangtól mentesen, ergonomikusan, felhasználóbarát kialakítással jön létre. Hiszen Ön is azt az oldalt részesítené előnyben, amelyen könnyen és gyorsan megtalálja, amit keres.

 

FŐOLDALI SLIDER

A legtöbb látogató a weboldalak kezdőoldalára érkezik, ezért érdemes mindenképp végig gondolni, és alaposan eltervezni, hogy mi is fog itt szerepelni. Egy jól megtervezett slider, amely nem csak a főoldalon hanem aloldalon is alkalmazható, azon túl látványos és szép designt kölcsönöz weboldalának, fontos funkciókat is ellát. Segít abban, hogy a felhasználó könnyedén beazonosítsa a termékkörünket, profilunkat és kiemelt tartalmakra irányítsuk figyelmét.

 

LOGÓ- ÉS ARCULATTERVEZÉS

Egy jól felismerhető, egyedi megjelenés elengedhetetlen eszköz vállalkozása kommunikációjában. A vásárlók első benyomásukat a vizuális élményeik alapján alakítják ki, ezért létfontosságú, hogy a vállalkozása arculata a weboldaltól a névjegykártyáig egységesen legyen és megfelelően átadja üzenetét, filozófiáját, értékeit. Segítjük olyan teljes arculati összhang kialakításában, amellyel meghatározhatja cége identitását és összetéveszthetetlenül azonosíthatja magát vásárlói körében.

 

Igényeljen ingyenes bemutatót!

Kapcsolatfelvétel