ÉRTÉKESÍTÉS

ÁRKÉPZÉS MODUL

ÁRKÉPZÉS MODUL

ÁRKÉPZÉS MODUL Tényleges beszerzési ár vagy gyártási önköltség előkalkulációja. Eladási árak képzése, tömeges árváltoztatás, árkarbantartás. Szállítói árlisták importálása xls/txt/csv fájlokból.
Tovább
VEVŐ SZÁMLÁK MODUL

VEVŐ SZÁMLÁK MODUL

VEVŐ SZÁMLÁK MODUL Forintos és devizás belföldi vevő, export, jóváíró és stornó számla készítése, számlák nyilvántartása. Rendelések és szállítólevelek likvidálása. Csoportos számlázás. Számlaismétlés. Külön ÁFA és könyvelési árfolyam kezelése, ÁFA bevallási dátum és főkönyvi dátum elkülöníthetősége. Pénzügyi ütemezés kezelése. Előlegkezelés.
Tovább
WEBÁRUHÁZ MODUL

WEBÁRUHÁZ MODUL

WEBÁRUHÁZ MODUL Megrendelések összeállítása, visszaigazolása, nyilvántartása a WEB-en keresztül, arra jogosult felhasználók részére. Árjegyzékek, termékismertetők publikálása. A WEB áruház on-line kapcsolatban van a Vectory rendszerrel. (WEB áruház kiszolgálónak ugyanazon a telephelyen kell üzemelnie, mint a Vectory adatbázis kiszolgálónak, ennek megfelelően a telephelyen kiépített internet kapcsolatot fogja használni a rendszer.)
Tovább
CRM MODUL

CRM MODUL

CRM MODUL Az Ügyfelekkel kapcsolatos események kezelése, feladatok nyilvántartása, felelős ügyintézők tevékenységének tervezése, dokumentálása, ellenőrzése. Az Ügyfél WEB felületen keresztül betekintést kap az őt érintő események alakulásába, az őt érintő akciókról, tervezett látogatásokról értesül. Megkeresések tervezése, lebonyolítása, értékelése, on-line űrlapok, kérdőívek kitöltése, értékelése.
Tovább
JUTALÉK MODUL

JUTALÉK MODUL

JUTALÉK MODUL A modul segítségével az üzletkötői, területi képviselői jutalékokat – a beállított vállalat-specifikus paraméterek alapján - könnyen ki lehet számolni, így az értékesítést nagymértékben ösztönözni lehet.
Tovább
KASSZA MODUL

KASSZA MODUL

KASSZA MODUL A pénztárgéppel való kapcsolatot oldja meg, készpénzes kiskereskedelem esetén.
Tovább
PONTGYŰJTŐ MODUL

PONTGYŰJTŐ MODUL

PONTGYŰJTŐ MODUL Vásárlói pontgyűjtő akció szervezése. Megvásárolt cikkhez vagy számla végösszeghez pontok rendelhetőek, amelyeket a meghatározott vevőcsoportok gyűjthetnek, és egy későbbi vásárláskor kedvezményre vagy ajándéktárgyra válthatnak. Kimutatható, hogy a vásárlók hány pontot gyűjtöttek. Beállítható, hogy a készpénzes fizetés plusz pontot érjen.
Tovább
BÓNUSZ MODUL

BÓNUSZ MODUL

BÓNUSZ MODUL Vevőkkel és/vagy szállítókkal kötött másodlagos kereskedelmi elszámolások (bonuszok, visszatérítések, forgalmi jutalékok) tervezése, elszámolása, hatásuk kimutatása az értékesítési/beszerzési folyamatokra, a nyereségességre.
Tovább