Pályázati lehetőség
GINOP PLUSZ 1.2.1-21
ERP RENDSZER AKÁR 70 % TÁMOGATÁSSAL!
Megjelent a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázat (korábbi nevén VINOP-1.2.1-21 pályázat), melynek egyik fő célja, hogy segítse a hazai vállalatok digitalizációját. A pályázat keretén belül nem csak vállalatirányítási rendszer, hanem többek között digitális eszköz, számítógép és üzleti felhőszolgáltatás is beszerezhető.

A Vectory Vállalatirányítási Rendszer teljes mértékben megfelel a pályázatba foglalt követelményeknek, és emellett cégünk a Modern Vállalkozások Program minősített beszállítója.

A támogatható tevékenységek köre:
 • Technológiafejlesztés
 • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
 • Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele
 • Képzési szolgáltatások igénybevétele
 • Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele
 • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása
 • Projekt-előkészítés
A pályázók köre
Jelen felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be azon, Magyarország területén székhellyel rendelkező, kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, amelyek:
 • rendelkeznek legalább egy lezárt, teljes üzleti évvel;
 • átlagos statisztikai állományi létszáma az utolsó teljes, lezárt üzleti évben minimum 3 fő volt,
 • és nem Budapest területén kívánják megvalósítani a projektet.
Az igényelhető támogatás összege:
A vissza nem térítendő támogatás összege minimum 10.000.000 Ft, maximum 629.300.000 Ft és a támogatási intenzitás mértéke 45-70%.
Határidő
A pályázat első benyújtási szakasza lezárult. Amennyiben a jövőben pályázati forrásból szeretné megvásárolni vállalatirányítási rendszerét, vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatjuk az aktuális pályázati lehetőségekről.
GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázat keretében beszerezhető vállalatirányítási rendszer
Nincs még pályázatírója?
Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítjük a pályázati folyamatban!
Vectory
A Vectory egy integrált vállalatirányítási és ügyviteli rendszer, mely kifejezetten hazai vállalatok folyamatait támogatja. A rendszer egyik előnye, hogy tökéletesen egyénre szabható, széleskörű modulkínálattal és rugalmas paraméterezési lehetőségekkel rendelkezik. Ezen felül a bevezetéstől kezdve folyamatos terméktámogatást biztosítunk, hogy Önnek csak az üzletre kelljen koncentrálnia.
Miért érdemes a Vectory Vállalatirányítási Rendszerre pályáznia?
 1. Minősített ERP

  Cégünk már évek óta a Modern Vállalkozások Program minősített beszállítója, valamint Vectory Vállalatirányítási Rendszerünk teljes mértékben megfelel a pályázatba foglalt követelményeknek.

 2. Rugalmas üzemeltetés

  Saját szerverrel vagy felhő alapon is működtethető a Vectory rendszer. VectorCloud felhőszolgáltatásunk teljes körű informatikai hátteret nyújt a vállalatirányítási rendszer számára.

 3. Folyamatos fejlesztés, jogszabálykövetés

  Vectory rendszerünket folyamatosan fejlesztjük a jogszabályoknak, informatikai újításoknak, a piac és az ügyfeleink elvárásainak megfelelően.

 4. Terméktámogatás

  Tapasztalt szakértőink telefonos és online terméktámogatással, személyes konzultációkkal, továbbképzésekkel segítik ügyfeleink munkáját.

 5. Tetreszabható ERP

  A Vectory rendszert egymáshoz kapcsolódó modulok alkotják, így funkcionalitása az adott cég igényei szerint testreszabható és a vállalkozás növekedése esetén később is bővíthető.

 6. VAPP üzleti applikáció

  Mobil applikációnk használatával ügyfeleink egyszerűen, okostelefonról is bármikor elérhetik a Vectory rendszer számos funkcióját.

Igényelje díjmentes konzultációnkat és árajánlatunkat!
Kérjük, töltse ki a Teljes név mezőt!
Kérjük, töltse ki a Cégnév mezőt!
Kérjük, töltse ki az E-mail cím mezőt!
Kérjük, töltse ki a Telefonszám mezőt! Kérjük, a telefonszámát +36700000000 formátumban adja meg.
Kérjük, töltse ki az Üzenet mezőt!
Kérjük, az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak elfogadását!
Ismerje meg referenciáinkat!