Kapcsolat
 

NAV Online Számla rendszer 2020. és 2021. évi módosításai

 

 • 2020. április 1.

  Az idei első változás 2020. április 1-én köszönt be, ez a határideje ugyanis a NAV Online Számla 2.0 elnevezésű interfészre történő kötelező átállásnak. Ettől a dátumtól kezdve a korábbi verzióval már nem teljesíthető a kötelező adatküldés a NAV felé.

  Az adatszolgáltatás köre ekkor még nem változik, továbbra is csak a 100 ezer forint feletti áfatartalmú számlák kiállítására és a számlázó programot használó adóalanyokra vonatkozik a kötelezettség.

 • 2020. július 1.

  A nagy változás az adóhivatal tervei szerint 2020. júliusától lép életbe, ekkor ugyanis megszűnik a 100 ezer forintos értékhatár, amely azt jelenti, hogy az áfa összegétől függetlenül minden belföldi adóalany részére kiállított számláról online adatot kell szolgáltatni. Az online számlajelentési kötelezettség olyan adózókra is vonatkozni fog, akik belföldi fordított adózás alá tartozó és/vagy áfamentes ügyletekről állítanak ki számlát.

 • 2021. január 1.

  A jövő év elejére tervezett újabb jelentős szigorítás, hogy 2021. január 1-től már minden belföldi számlát jelenti kell, azaz a magánszemélyek részére kiállított számlák is adatszolgáltatási kötelezettség alá fognak esni.

 

Biztosra akar menni? Válassza a Vectory ERP rendszert!

Ha a Vectory-t választja sosem kell tartania attól , hogy szoftvere nem felel meg a hatályos magyar jogszabályoknak! Vállalatirányítási Rendszerünket nem csak a törvényi, hanem az informatikai és piaci elvárásoknak megfelelően is folyamatosan fejlesztjük.

Mi nem csak egy számlázó programot kínálunk, hanem egy komplett vállalatirányítási megoldást az ügyvitel minden területére. Célunk, hogy Vectory rendszerünkkel és terméktámogatási szolgáltatásainkkal segítsük a hazai vállalatok folyamatos fejlődését és sikerességét. Szoftvermegoldásainkat már mintegy 500 partnercégünk közel 10.000 felhasználója alkalmazza mindennapi munkavégzése során.

Ne várjon tovább az ideális ERP rendszer beszerzésével!

Vectory programunkkal Ön garantáltan eleget fog tudni tenni az online
adatszolgáltatási kötelezettségének.

Kapcsolatfelvétel

Igényeljen ingyenes bemutatót!

Szakértő kollégánk szívesen megismerteti Önökkel Vectory Vállalatirányítási Rendszerünk
működését, felméri igényeiket, és tevékenységükhöz, folyamataikhoz illő megoldásokat ajánl.
A személyesen bemutató természetesen díjmentes.

BEMUTATÓKÉRÉS / KAPCSOLATFELVÉTEL


*Kérjük a megjelölt mezők kitöltését.

ELÉRHETŐSÉGEINK


VECTOR KFT.

6000 Kecskemét, Sörház utca 7.

 

 

ÉRTÉKESÍTÉS

Szabó Kinga

+36 30 254 5413

 

 

TERMÉKTÁMOGATÁS

+36 76 485 079

Év

éve

Partner

partner

Felhasználó

felhasználó

Fejlesztő

fejlesztő

Tanácsadó

tanácsadó