KÖNYVELÉS

TÁRGYI ESZKÖZ MODUL

TÁRGYI ESZKÖZ MODUL

TÁRGYI ESZKÖZ MODUL Tárgyi eszközök és tartozékaik nyilvántartása, értékcsökkenés elszámolása lineáris, teljesítményarányos, abszolút értékes módon. Maradványérték kezelés. Fejlesztési tartalék kezelés. Gyűjtőzés.
Tovább
KÖNYVELÉS MODUL

KÖNYVELÉS MODUL

KÖNYVELÉS MODUL Szabálytörzs alapján vevőszámlák (forintos/devizás belföldi, export, előleg ÁFA, stornó, stb.), szállítói számlák (forintos/devizás belföldi, import, előleg ÁFA, stornó, stb.), bank, pénztár, árfolyam nyereség/veszteség, tárgyi eszköz mozgások, amortizáció, készlet, pénzügyi előírások automatikus vagy vezérelt kontírozása és kézi vegyes kontírozás. Tetszőleges számú, egymás alá/mellé rendelt analitikus gyűjtő alkalmazása, automatikus átvétele analitikából. Kivonat gyűjtő bontásban is. Bérfeladás
Tovább
ÁFA MODUL

ÁFA MODUL

ÁFA MODUL ÁFA analitikai kimutatások, 65-ös bevallási összesítő, A60-as összesítő. Vámhatározatok, fordított ÁFA, EU-s és EU-n kívüli termék és szolgáltatás kezelése, külföldi utas ÁFA kezelése. Kifizetetlen szállítói számlák kimutatása.
Tovább
KÉSZLET BESZERZÉSI ÉRTÉK UTÓKALKULÁCIÓ MODUL

KÉSZLET BESZERZÉSI ÉRTÉK UTÓKALKULÁCIÓ MODUL

KÉSZLET BESZERZÉSI ÉRTÉK UTÓKALKULÁCIÓ MODUL A vásárolt készletek tényleges beszerzési értékének utókalkulációja szállítói számlák és vámhatározatok alapján. Vám, fuvardíj és egyéb a készletértéket meghatározó tételek automatikus szétosztása érték-, térfogat- vagy súlyarányosan.
Tovább
MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS MODUL

MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS MODUL

MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS MODUL Mérleg és eredmény kimutatás paraméterezése és elkészítése a könyvelési adatokból.
Tovább
ÁNYK ÁFA ADATEXPORT MODUL

ÁNYK ÁFA ADATEXPORT MODUL

ÁNYK ÁFA ADATEXPORT MODUL ÁFA adatok és vámhatározat adatok átadása a NAV által megadott formátumban. 65, 65M, A60 ÁNYK lapok kitöltése.
Tovább
BÉRPROGRAM ADATIMPORT MODUL

BÉRPROGRAM ADATIMPORT MODUL

BÉRPROGRAM ADATIMPORT MODUL Kapcsolat bérügyviteli programokkal. Adatfogadás a főkönyvi tételek mellett munkaszám, költséghely, költségviselő vagy egyéb kiegészítő adatokkal előre meghatározott TXT fájlformátumban.
Tovább
KÖNYVVIZSGÁLÓI ADATEXPORT MODUL

KÖNYVVIZSGÁLÓI ADATEXPORT MODUL

KÖNYVVIZSGÁLÓI ADATEXPORT MODUL A Kamara által meghatározott XML formátumú adatexport a főkönyvi könyvelésből.
Tovább
INTRASTAT MODUL

INTRASTAT MODUL

INTRASTAT MODUL Az Intrastatba tartozó termékmozgásokat az áru beérkezésének, ill. kiszállításának hónapjában, vagy ezen információ hiányában a szerződés (szállítási feltétel szerinti) teljesítésének napja szerinti hónap jelentésében kell szerepeltetni. Intrastat adatszolgáltatást havonta egyszer kell teljesíteni az adott hónap összes ügyletéről. Ez a modul a jelentés készítéséhez szükséges információk kezelésére és a jelentés elkészítésére nyújt lehetőséget.
Tovább
KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ MODUL

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ MODUL

KÖRNYEZETVÉDELMI TERMÉKDÍJ MODUL Környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni az egyéb kőolajtermékek, a gumiabroncs, a hűtőközegek, a csomagolás, az akkumulátor, a reklámhordozó papír, valamint az elektromos és elektronikai berendezések (ide értve a hűtőberendezéseket is) importja, belföldi forgalomba hozatala vagy saját célú felhasználása után. Ez a modul lehetőséget teremt ilyen termékek esetén a termékdíj kiszámítására, bizonylatokon történő feltüntetésére és bevallására.
Tovább