BESZERZÉS, LOGISZTIKA

SZÁLLÍTÓI SZÁMLÁK MODUL

SZÁLLÍTÓI SZÁMLÁK MODUL

SZÁLLÍTÓI SZÁMLÁK MODUL Forintos és devizás belföldi szállító, import, jóváíró és stornó számla iktatása, igazoltatása, nyilvántartása. Rendelések és szállítólevelek likvidálása. Pénzügyi ütemezés kezelése. Külön ÁFA és könyvelési árfolyam kezelése, ÁFA bevallási dátum és főkönyvi dátum elkülöníthetősége. Előlegkezelés.
Tovább
AJÁNLAT/RENDELÉS MODUL

AJÁNLAT/RENDELÉS MODUL

AJÁNLAT/RENDELÉS MODUL Ajánlat készítése, bekérése, vevőrendelés felvétele és visszaigazolása, beszerzési terv készítése, szállítói rendelés kézi és automatikus összeállítása. Határidőzés, rendelések sorba állítása, készletfoglalás.
Tovább
BIZOMÁNYOS RAKTÁR MODUL

BIZOMÁNYOS RAKTÁR MODUL

BIZOMÁNYOS RAKTÁR MODUL Vevői és szállítói bizományosi készlet kezelése, nyilvántartása. Bizományba adás és bizományba vétel maximális támogatása a Vevők és a Szállítók felé. Bizományos leltár és készletérték pontos nyilvántartása. Bizományos jelentések teljes körű elkészítése. Művi értékesítés támogatása.
Tovább
SZÁLLÍTÁSSZERVEZÉS MODUL

SZÁLLÍTÁSSZERVEZÉS MODUL

SZÁLLÍTÁSSZERVEZÉS MODUL Vevői és szállítói oldalon lehetővé teszi a túrajáratok tervezését, nyomon-követését és elszámolását. Vevői rendelés, szállítólevelet vagy számlák alapján kialakíthatóak az aktuális túra útvonalak. Ezen kívül lehetővé teszi fix túraútvonalak kezelése is, amelynél a Vevők besorolhatóak a különböző járatokhoz. Utólag a kimutatásokban részletesen lekövethetőek a túraútvonalak paraméterei és bevételei, ezek alapján meghatározhatóak az egyes útvonalak hatékonysága.
Tovább
FELVÁSÁRLÁS MODUL

FELVÁSÁRLÁS MODUL

FELVÁSÁRLÁS MODUL Mezőgazdasági felvásárlást végző cégek részére lehetővé teszi felvásárlási jegyek készítését, nyilvántartását.
Tovább
ADR MODUL

ADR MODUL

ADR MODUL A veszélyes árukat a szabályzatokban leírt módon valamely UN-számhoz, s a hozzá kapcsolódó helyes szállítási megnevezéshez, illetve ezáltal egy áruosztályba sorolják be. Az ADR modul lehetőséget ad ezen információk cikkekhez kötött nyilvántartására, s ezek segítségével speciális nyomtatványok előállítására.
Tovább